De massage therapeuten van Massage Minds Amstelveen
BEL 06 4011 5064

Massage Goeroe

Mairon Chang

Mairon geeft Deep Tissue Massage en Ontspanningmassage.
Na een afgeronde studie in de Psychologie heb ik meer dan 25 jaar gewerkt in de Jeugdzorg als maatschappelijk werker, werkbegeleider, teamleider en adviseur. Bij deze organisatie heb ik meer dan 15 jaar coachingservaring opgedaan waardoor ik voor mijzelf ben begonnen als vitaliteitscoach. Daarnaast ben ik masseur en geef ik pilates- en zumba les. In mijn vrije tijd zit ik in een moderne dansgezelschap waar ik nog regelmatig voorstellingen mee geef.
Als vitaliteitscoach werk ik aan bewustwording en regie in eigen energie-huishouding en -balans. Ik heb daarin een holistische aanpak: er is altijd verband tussen het fysieke, het mentale en het emotionele (body-mind-soul).
Het masseren heb ik vroeg meegekregen: in mijn jeugd ben ik veel gemasseerd door mijn oma en heb ik regelmatig mijn moeder moeten masseren. Ik zie een massage, nu ik ook veel dans, als een noodzakelijk goed om het lichaam weer te laten herstellen en te ontspannen na veel stress (zowel fysiek als mentaal). De massages die ik geef kunnen zowel intensief als ontspannen zijn, in ieder geval altijd intuitief en op maat.
Mijn kennis en ervaring heb ik verder opgedaan bij Thai Traditional Medicine School (Watpo-Bangkok) en Thai-hand (Amsterdam). Daarnaast heb ik ook een deeltijdopleiding Massage- en Bewegingstherapie gevolgd bij NCOI.

Boek een massage bij Mairon
Massage Goeroe

Olivier Sebastiaan Soffer

Olivier geeft Thaise Therapeutische Yoga Massage. Deep Tissue Massage en Ontspanningmassage.
Toen ik 25 was ging ik voor het eerst naar Thailand, alleen. Een reis om nooit te vergeten. Thailand was nog puur en slechts op enkele plaatsen waren wat toeristen. Wel kon je op elke hoek van de straat een Massage krijgen. Iets wat wij, zeker toen nog niet kenden. Omdat het daar warm is en je vaak in zwembroek rond liep kreeg je van de salon een Thaise vissersbroek aan en een T-Shirt. Deze Massage wordt namelijk oorspronkelijk uitgevoerd met kleding aan. Ik was meteen verkocht. Ik voelde me krachtig en fit na zo'n Massage en besloot er elke paar dagen een te ontvangen.  

Naast het lekkere eten en het mooie weer is dat een van de redenen dat ik nog vele malen ben afgereisd naar Thailand. Later heb ik nog vele andere soorten Massages mogen ontvangen maar niks haalde het bij Thaise Yoga Massage. Toen ik 7 jaar geleden mijn eerste opleiding deed bij Thai Hand in Amsterdam wist ik, dit wil ik delen. Inmiddels heb ik een Teacher Training Thaise Yoga Massage gedaan en geef ik dagelijks Thaise Yoga Massage.

Boek een massage bij Olivier
Massage therapeut in Amstelveen Tamare Le Roy

Tamara Le Roy

Tamara geeft Thaise Yoga Massage, Ontspanningsmassage, Klassieke Zweedse Massage en Indonesische Pijit Relaks Massage.

Vanaf m’n 20e geef ik al klassieke Zweedse ontspanningsmassage, maar mijn werk als theaterproducent bracht erg onregelmatige tijden met zich mee, waardoor het masseren wat op de achtergrond raakte. (op de schouder- en nekmassages na, die cast en crew met enige regelmaat kregen natuurlijk) In 2008 ging ik op het randje van overwerkt op vakantie naar Thailand waar ik me om de dag liet masseren en ik kwam beter hersteld terug dan na alle eerdere vakanties. 

Ik wist zeker dat het door de massages kwam en heb me onmiddellijk ingeschreven voor mijn eerste cursus Thaise Yoga Massage bij Thai Hand, want dit wilde ik ook kunnen géven. Ik vind het heerlijk om mensen te helpen zich weer beter te voelen in hun lijf en het zelf herstellend vermogen van het lichaam weer een boost geven. Zowel in mijn eigen praktijk in Amsterdam Noord als in Amstelveen bij Massage Minds. Waar ik vroeger vatbaar was voor ieder griepje en elke verkoudheid, gaan deze nu 9 van de 10 keer aan mijn deur voorbij, omdat ik me nog steeds graag en regelmatig laat masseren.  

Inmiddels ben ik ook in de Massage op zoek geweest naar mijn Indische roots en geef ik naast Nuad Bo Rarn ook Olie Massages in Amstelveen. Waarin ik de Indonesische Pitjit Relaks Massage combineer met klassieke Zweedse Massage. 


Boek een massage bij Tamare Le Roy

Shiatsu  Massage therapeut in Amstelveen Rombout Wagenaar

Erik Stout

Erik geeft Thaise Yoga Massage, Deep Tissue Massage (healing), Klassieke Zweedse, Sport- en Ontspanningsmassage.

Ritmiek heeft altijd een belangrijke rol gespeeld in mijn leven. Zowel als drummer en als masseur is een gevoel voor ritme onontbeerlijk en ik geniet er van om die vaardigheid in beide professies in te zetten.

Effectieve ritmiek tijdens een massage zorgt voor een samenspel tussen ontvanger en gever wat meer lijkt op dansen dan op behandelen. Mijn doel is dat jij als ontvanger van een massage dit ook ervaart.

Masseren vond ik altijd al heerlijk om als amateur te doen en in 2011 ben ik de Nuad Bo Rarn Therapeutische Yogamassage gaan bestuderen. In 2012 begon ik mijn opleiding Fysiotherapie die ik in 2016 succesvol heb afgerond. In deze periode heb ik ook de module Sportmassage behaald.

Gedurende mijn opleiding ontdekte ik mijn fascinatie voor menselijk gedrag en motivaties, en de gevolgen daarvan voor zowel lichaam als geest. Vanuit deze fascinatie ontstond een voortdurende leergierigheid naar oorzaken en gevolgen van gedrag voor onszelf en voor onze omgeving. 

Deze kennis implementeer ik in de massage wanneer jij – of jouw situatie – daar om vraagt. Ik zie dit als integraal onderdeel van een holistische benadering. Ik dank je voor het lezen van deze tekst en hoop je snel te mogen begroeten bij Massage Minds.

 Boek een massage bij Erik Stout


Massage in Massagecentrum Amstelveen
Massagebank in Massagecentrum Amstelveen