De massage therapeuten van Massage Minds Amstelveen
BEL 06 4011 5064

Boek nu direct online!

Massage Goeroe

Olivier Sebastiaan Soffer

Olivier geeft Thaise Therapeutische Yoga Massage. Deep Tissue Massage en Ontspanningmassage.
zo | ma | di | wo

BEL 06 215 60 773

Toen ik 25 was ging ik voor het eerst naar Thailand, alleen. Een reis om nooit te vergeten. Thailand was nog puur en slechts op enkele plaatsen waren wat toeristen. Wel kon je op elke hoek van de straat een Massage krijgen. Iets wat wij, zeker toen nog niet kenden.

Omdat het daar warm is en je vaak in je zwembroek rond liep kreeg je van de salon een Thaise vissersbroek aan en een T-Shirt. Deze Massage wordt namelijk oorspronkelijk uitgevoerd met kleding aan. Ik was meteen verkocht. Ik voelde me krachtig en fit na zo'n Massage en besloot er elke paar dagen een te ontvangen.  

Naast het lekkere eten en het mooie weer is dat een van de redenen dat ik nog vele malen ben afgereisd naar Thailand.

Later heb ik nog vele andere soorten Massages mogen ontvangen en groeide mijn interesse stteds meer voor lichaamswerk. Toen ik 7 jaar geleden mijn eerste opleiding deed bij Thai Hand in Amsterdam wist ik, dit wil ik delen.

Inmiddels heb ik een Teacher Training Thaise Yoga Massage gedaan en geef ik dagelijks behandelingen. Ik blijf mezelf ontwikkelen met nieuwe trainingen op het gebied van lichaamswerk, de anatomie en fysiologie van het lichaam en hoe deze kennis te gebruiken voor de holistische heling van lichaam en geest. De technieken van de verschillende massage stijlen breng ik samen in een behandeling die past bij jou.

Boek een massage bij Olivier
Shiatsu  Massage therapeut in Amstelveen Rombout Wagenaar

Erik Stout

Erik geeft Tailor Made Massage Treatments (Massage Behandelingen op Maat), Thaise Yoga Massage, Deep Tissue Massage, Trigger-point massage, Sport- en Ontspanningsmassage en manuele therapie.
wo | do | vrij | za | zo

BEL 06 1824 64 01

Als fysiotherapeut geloof ik dat uitgebreide kennis van menselijke anatomie, fysiologie, gedrag en diagnostische & behandelvaardigheden, gecombineerd dienen te worden met oprechte interesse in jou en je specifieke levenssituatie. Ik maak hierbij gebruik van technieken vanuit de Thaise Yoga Massage, Deep Tissue Massage, Triggerpoint massage, Sport- en Ontspanningsmassage. En Manuele Therapie. Als jij echter een lekkere ontspanningsmassage or Thaise Yoga Massage wilt ontvangen, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Lees meer over Erik

Het doel van een Tailor Made Massage Treatment is dat het jou een positief effect oplevert – of dat nu bijvoorbeeld pijnverlichting is, rrn grotere range of motion, beter slapen of fysieke & mentale ontspanning. Afhankelijk van jouw klacht, wens of vraag wordt de massage aangevuld met praktische informatie, stretches en/of oefeningen. Je leert hoe en waar je jezelf overbelast en hoe je rustmomenten kunt inlassen (en waarom dat belangrijk is). Dit maakt je weerbaarder tegen de stress van het dagelijks leven!

Er is in mijn optiek geen specifieke behandelmethode die hèt universele antwoord biedt op alle aspecifieke lichamelijke ongemakken. Vandaar Tailor Made Massage Treatments - want mensen zijn als sneeuwvlokken: allemaal gemaakt uit hetzelfde materiaal, maar individueel nooit identiek!

Boek een massage bij Erik Stout

Massage Goeroe

Mairon Chang

Mairon geeft Deep Tissue Massage, ontspanningsmassage, Klassieke Zweedse Massage en Restorative Massage.
di | wo

BEL 06 4628 06 45

Na een afgeronde studie in de Psychologie heb ik meer dan 25 jaar gewerkt in de Jeugdzorg als maatschappelijk werker, werkbegeleider, teamleider en adviseur. Bij deze organisatie heb ik meer dan 15 jaar coachingservaring opgedaan waardoor ik voor mijzelf ben begonnen als vitaliteitscoach. Daarnaast ben ik masseur en geef ik pilates- en zumba les. In mijn vrije tijd zit ik in een moderne dansgezelschap waar ik nog regelmatig voorstellingen mee geef.

Als vitaliteitscoach werk ik aan bewustwording en regie in eigen energie-huishouding en -balans. Ik heb daarin een holistische aanpak: er is altijd verband tussen het fysieke, het mentale en het emotionele (body-mind-soul).

Het masseren heb ik vroeg meegekregen: in mijn jeugd ben ik veel gemasseerd door mijn oma en heb ik regelmatig mijn moeder moeten masseren. Ik zie een massage, nu ik ook veel dans, als een noodzakelijk goed om het lichaam weer te laten herstellen en te ontspannen na veel stress (zowel fysiek als mentaal). De massages die ik geef kunnen zowel intensief als ontspannen zijn, in ieder geval altijd intuitief en op maat.

Mijn kennis en ervaring heb ik verder opgedaan bij Thai Traditional Medicine School (Watpo-Bangkok) en Thai-hand (Amsterdam). Daarnaast heb ik ook een deeltijdopleiding Massage- en Bewegingstherapie gevolgd bij NCOI.

Boek een massage bij Mairon
Massage Goeroe

Personal touch

Iedereen is anders, daarom werken we met verschillende therapeuten, elk met hun eigen touch en kennis.
ma | di | wo | do | vrij | za | zo

BEL 06 215 60 773

Het ontvangen van een massage is niet alleen helend voor het lichaam. Het is een volledige reset voor Body en Mind. Omdat we allemaal een beetje anders zijn en ons niet elke dage heztelfde voelen zijn er verschillende stijlen en technieken. Graag bespreken we met jou wat er op dit moment nodig is. Dat kan wel eens iets heel anders zijn als waar je normaliter voor zou kiezen.

Een gezond lichaam en een veerkrachtige geest. Dat zijn de ingrediënten voor een lang en gelukkig leven. Massage is daarom ook zeker niet iets dat je alleen maar doet als er iets mis is. Een massage werkt ook prefentief. Het houd je letterlijk en figuurlijk soepel. In hoofd en lijf.

Veel van onze klanten weten dit inmiddels al en hebben de kunst van massage ingepast in hun leven. Eens per week of per weken asl onderhoud en gewoon omdat het zo lekker is. Je slaapt beter, stress verdwijnt.En je algehele gevoel van welzijn verbetert aanzienlijk.

Weet je niet welke masseur of welke massage bij jou past? Bel ons dan gewoon. Dan kijken we samen naar de beste match voor jou.

Boek een massage bij Massage Minds
Massage Goeroe

Jolanda Scholten

Jolanda geeft Deep Tissue Massage, ontspanningsmassage, Chinese Massage en Sportmassage
ma | do | vrij | za

BEL 06 250 78 641

We hebben allemaal een druk leven waarin we vaak weinig tijd voor onszelf nemen. Ook ik kan hierover meepraten.

Na ruim 15 jaar als interim marketing- en communicatieadviseur te hebben gewerkt, besloot ik dat het roer om moest. Ik had mijn werk altijd met veel plezier gedaan, maar door de toenemende hectiek, werkdruk en stress in het bedrijfsleven begon ik me steeds meer af te vragen of dit was wat ik de rest van mijn leven wilde blijven doen.

In die periode kwam ik in aanraking met Chinese massagetherapie (TuiNa), waarbij een combinatie van massagetechnieken en acupressuur wordt gebruikt. Ik merkte dat deze massages mij naast ontspanning ook extra energie opleverden en mijn lichaam, zowel fysiek als mentaal, weer terug in balans brachten.

Voor mij was dat de aanleiding om zelf de opleiding te volgen om zo mijn persoonlijke ervaringen met anderen te kunnen delen.

Naast mijn opleiding tot Chinees Manueel Massagetherapeut heb ik verschillende Westerse trainingen gevolgd. Omdat ik geloof in het bundelen van het beste uit beide werelden.

En omdat ieder mens anders is, is geen enkele massage bij mij hetzelfde. Op basis van jouw wensen en de klachten die je ervaart, maak ik een behandeling op maat en help je graag de balans in je lichaam te herstellen.

Boek een massage bij Jolanda
Massage Goeroe

Francis Luz

Francis geeft Thai Massage, Deep Tissue Massage, ontspanningsmassage, holistische massage en voetreflexologie.
ma | di | wo | do | vrij | za | zo

BEL 06 87 292 364

De afgelopen 5 jaar van wereldreizen brachten Francis in een diep proces van zelfontwikkeling en tot haar passie voor lichaamswerk.

Sinds 2014 werkt ze hiermee en blijft ze zich professioneel en persoonlijk ontwikkelen. Ze heeft onder andere trainingen in Thaise massage, Zweedse massage, Deep Tissue massage, Voetreflexologie en energiewerk gevolgd.

Deze invloeden komen samen en vormen een behandeling die diep ingaat op alle lagen van je zijn – body mind and soul. Francis creëert een veilige setting waarin je je vertrouwd voelt en je kunt aangeven wat je nodig hebt op dit moment. Vooraf aan de behandeling breng ze je in rust en in verbinding met jezelf door begeleid ademwerk en klank.

Haar stijl bestaat uit lange, trage stroken afgewisseld met diepere druk. Thaise massage strekkingen, zweedse, deep tissue en balinese technieken, verrijkt met essentiële oliën, klank en energiewerk en een hemelse hoofdmassage.

Ons lichaam heeft een eigen taal die ons veel kan vertellen over onszelf. Door de combinatie van aanraking en bewuste aandacht in het moment verlicht je niet alleen fysieke pijn maar kom je ook weer in diep contact met jezelf, om zo de boodschappen van je lichaam en onderbewuste weer te kunnen ervaren.

Een waar ritueel voor lichaam en geest, een moment van diepe verbinding met jezelf.

Boek een massage bij Francis

Massage in Massagecentrum Amstelveen
Massagebank in Massagecentrum Amstelveen