De massage- en fysio-therapeuten van Massage Minds Amstelveen
BEL 06 4011 5064

Boek nu direct online!

Massage Goeroe

Olivier Sebastiaan Soffer

Olivier geeft Thaise Therapeutische Yoga Massage. Deep Tissue Massage en Ontspanningmassage.
Dinsdag 16:00 - 21:30
Woensdag 9:30 - 11:00
Vrijdag 9:30 - 15:00

BEL 06 215 60 773

Toen ik 25 was ging ik voor het eerst naar Thailand, alleen. Een reis om nooit te vergeten. Thailand was nog puur en slechts op enkele plaatsen waren wat toeristen. Wel kon je op elke hoek van de straat een Massage krijgen. Iets wat wij, zeker toen nog niet kenden.

Omdat het daar warm is en je vaak in je zwembroek rond liep kreeg je van de salon een Thaise vissersbroek aan en een T-Shirt. Deze Massage wordt namelijk oorspronkelijk uitgevoerd met kleding aan. Ik was meteen verkocht. Ik voelde me krachtig en fit na zo'n Massage en besloot er elke paar dagen een te ontvangen.  

Naast het lekkere eten en het mooie weer is dat een van de redenen dat ik nog vele malen ben afgereisd naar Thailand.

Later heb ik nog vele andere soorten Massages mogen ontvangen en groeide mijn interesse stteds meer voor lichaamswerk. Toen ik 7 jaar geleden mijn eerste opleiding deed bij Thai Hand in Amsterdam wist ik, dit wil ik delen.

Inmiddels heb ik een Teacher Training Thaise Yoga Massage gedaan en intensives op het gebied van Deep Tissue massage, manuele correcties en triggerpoint behandelingen. Ik blijf mezelf ontwikkelen met nieuwe trainingen op het gebied van lichaamswerk, de anatomie en fysiologie van het lichaam en hoe deze kennis te gebruiken voor de holistische heling van lichaam en geest.

De technieken van de verschillende massage stijlen breng ik samen in een behandeling die past bij jou. Mijn favoriete behandeling is dan ook een samensmelting van westerse en oosterse technieken.

Boek een massage bij Olivier
Shiatsu  Massage therapeut in Amstelveen Rombout Wagenaar

Erik Stout - fysiotherapeut.

Erik geeft Tailor Made Fysio Treatments (Klacht Behandelingen op Maat), Thaise Yoga Massage, Deep Tissue Massage, Trigger-point massage, Sport- en Ontspanningsmassage en manuele therapie.
Woensdag 15:00 - 21:30
Donderdag 15:00 - 21:30
Zondag 14:30 - 21:00

BEL 06 1824 64 01

Als fysiotherapeut geloof ik dat uitgebreide kennis van menselijke anatomie, fysiologie, gedrag en diagnostische & behandelvaardigheden, gecombineerd dienen te worden met oprechte interesse in jou en je specifieke levenssituatie. Ik maak hierbij gebruik van technieken vanuit de Thaise Yoga Massage, Deep Tissue Massage, Triggerpoint massage, Sport- en Ontspanningsmassage. En Manuele Therapie. Als jij echter een lekkere ontspanningsmassage or Thaise Yoga Massage wilt ontvangen, is dit natuurlijk ook mogelijk.

Lees meer over Erik

Het doel van een Tailor Made Fysio Treatment is dat het jou een positief effect oplevert – of dat nu bijvoorbeeld pijnverlichting is, rrn grotere range of motion, beter slapen of fysieke & mentale ontspanning. Afhankelijk van jouw klacht, wens of vraag wordt de massage aangevuld met praktische informatie, stretches en/of oefeningen. Je leert hoe en waar je jezelf overbelast en hoe je rustmomenten kunt inlassen (en waarom dat belangrijk is). Dit maakt je weerbaarder tegen de stress van het dagelijks leven!

Er is in mijn optiek geen specifieke behandelmethode die hèt universele antwoord biedt op alle aspecifieke lichamelijke ongemakken. Vandaar Tailor Made Massage Treatments - want mensen zijn als sneeuwvlokken: allemaal gemaakt uit hetzelfde materiaal, maar individueel nooit identiek!

Boek een massage bij Erik Stout

Massage Goeroe

Mairon Chang

Mairon geeft Deep Tissue Massage, ontspanningsmassage, Klassieke Zweedse Massage en Restorative Massage.
Dinsdag 10:30 - 16:00
Woensdag 10:30 - 15:00
Donderdag 10:30 - 15:00

BEL 06 4628 06 45

Na een afgeronde studie in de Psychologie heb ik meer dan 25 jaar gewerkt in de Jeugdzorg als maatschappelijk werker, werkbegeleider, teamleider en adviseur. Bij deze organisatie heb ik meer dan 15 jaar coachingservaring opgedaan waardoor ik voor mijzelf ben begonnen als vitaliteitscoach. Daarnaast ben ik masseur en geef ik pilates- en zumba les. In mijn vrije tijd zit ik in een moderne dansgezelschap waar ik nog regelmatig voorstellingen mee geef.

Als vitaliteitscoach werk ik aan bewustwording en regie in eigen energie-huishouding en -balans. Ik heb daarin een holistische aanpak: er is altijd verband tussen het fysieke, het mentale en het emotionele (body-mind-soul).

Het masseren heb ik vroeg meegekregen: in mijn jeugd ben ik veel gemasseerd door mijn oma en heb ik regelmatig mijn moeder moeten masseren. Ik zie een massage, nu ik ook veel dans, als een noodzakelijk goed om het lichaam weer te laten herstellen en te ontspannen na veel stress (zowel fysiek als mentaal). De massages die ik geef kunnen zowel intensief als ontspannen zijn, in ieder geval altijd intuitief en op maat.

Mijn kennis en ervaring heb ik verder opgedaan bij Thai Traditional Medicine School (Wat Po-Bangkok) en Thai-hand (Amsterdam). Daarnaast heb ik ook een deeltijdopleiding Massage- en Bewegingstherapie gevolgd bij NCOI.

Boek een massage bij Mairon
Massage Goeroe

Serieke de Ruyter

Serieke geeft klassieke Zweedse massage, ontspanningsmassage en Shiatsu massage.
Zaterdag 09:00 - 14:30
Zondag 9:00 - 14:30


BEL 06 20 98 20 25

Serieke geeft ontspanningsmassage, klassieke Zweedse massage, Stevige full Body Massage en ontspanningsmassage.

Als meisje van zeven wilde ik al ‘massage-mevrouw’ worden, zoals ik dat toen noemde. Tijdens mijn studie Talen en Culturen van Latijns-Amerika, waarbij ik veel in de boeken en collegebanken zat, begon ik steeds meer te voelen dat alleen maar stilzitten niets voor mij was.

Ik voelde dat mijn energie vaak vast zat en ik had last van spanning, angst en stress. Ik begon mij te verdiepen in verschillende methodes om te ontspannen en energie weer vrij te laten stromen. Zo kwam ik terecht bij yoga, massage en andere vormen van energiewerk.

Ik volgde een Shiatsu-opleiding bij Qing-Bai in Rotterdam, waar ik leerde over meridianen en drukpunten. Ook leerde ik klassieke Zweedse massage, sportmassage en Chi Nei Tsang (buikmassage).

Daarnaast heb ik jarenlang yogales gegeven en retraites georganiseerd in Spanje, waarbij yoga, massage, meditatie en bewust samenzijn de basis vormden om dieper bij de eigen kern te komen.

Mensen omschrijven mjin massages als diep ontspannend en verstillend. Ik masseer vanuit rust, verbinding met de ander, en met meditatieve aandacht voor de energie-stromen in het lichaam.

Boek een massage bij Serieke
Massage Goeroe

Simon van Ruitenburg

Simon geeft Klassieke Thaise massage, Deep Tissue massage, Reiki, Thaise Deep Tissue en ontspanningsmassage.
Dinsdag 14:00 - 21:30
Donderdag 14:00 - 21:30


BEL 06 53 36 17 74

Na vele twijfels over mijn studiekeuze heb ik besloten mijn gevoel te volgen en ben ik begonnen met masseren. Al snel kon ik terecht bij een salon waar Chinese ontspanningsmassages werden gegeven. Vrienden en familie vroegen mij of het niet vreemd was om onbekenden aan te raken, maar dit voelde voor mij als tweede natuur.

Al gauw merkte ik dat de Chinese massages limiteerden wat ik voor de cliënt kon doen. Het lichaam leek opeens een grote atlas en ieder lichaam was anders! Graag wilde ik meer leren en ook wilde ik iets leren wat dicht bij me lag. Namelijk Thaise massage. Gelukkig kon ik terecht bij de Thaise massagesalon Leelawadee in Amsterdam.

Na een half jaar Thaise massages te geven, die ik via mijn tante en moeder had geleerd wilde ik me hierin verdiepen. Toen ben ik een massagecursus gaan volgen bij Wat Pho. Een van de meest bekende en bovendien zeer goed aangeschreven massageschool in Thailand. De massage stijl die ik daar heb mogen ervaren en geleerd voelde erg goed. Inmiddels heb ik daar met passie meerdere trainingen afgerond.

Nadat ik zelf een paar keer de kracht van Reiki had ervaren heb ik zelf ook de eerste graad gehaald om deze krachtige Japanse healing techniek ook aan anderen te kunnen geven. Daarnaast ben ik veel bezig met meditatie en voeding. Want ik geloof dat mijn staat zich overbrengt naar anderen.

Dagelijks verken ik hoe ik het lichaam tot rust kan brengen. Het lijkt erop dat de leer over het menselijk lichaam een oneindige diepte heeft. Graag verken ik deze diepte met u samen om zo tot een balans te komen.

Boek een massage bij Simon
Massage Goeroe

Sabine Rudolphy

Sabine geeft Holistische massage, Deep Tissue massage, Stevige full body massage, Zweedse massage en ontspanningsmassage.
Woensdag 14:00 - 21:30
Zondag 14:00 - 21:30


BEL 06 33 20 77 44

Mijn naam is Sabine en ik ben opgeleid tot holistisch masseur. Massage is mijn roeping en in deze richting wil ik me blijven ontwikkelen.  

In het leven gaat een groot deel voor mij over voelen, bewegen en verbinding. 

Een lange tijd in mijn leven heb ik mijn gevoelens onderdrukt en ontkend. Inmiddels ben ik door diepe processen gegaan. Gevoelsbeleving en in contact zijn met mijn lichaam vervullen nu een groot deel van mijn zijn. 

'' Ontspan, je bent er al.  Geniet, omdat het kan.  Voel, voel dat je leeft.  Raak aan, beweeg. '' 

Met woorden kun je iemand al in zijn ziel raken. Als je iemand fysiek aanraakt, raak je ook de thema’s die achter bepaalde lichaamsdelen huizen aan, en daarmee ook vastzittende overtuigingen. 

Door aanraking kan nieuwe doorstroming en ontspanning ontstaan, wat maakt dat je weer ruimte krijgt voor beweging.  Fysieke beweging maar ook de impuls voelen voor het nemen van nieuwe acties, of juist de keuze te maken echt meer rust te gaan nemen. 

Binnen een massage ontstaat de release door het bewust in contact gaan met wat er in je lichaam aanwezig is. Mijn aanraking biedt hierin een ondersteunende rol.  Hiernaast geef ik ook energie door de een helende werking heeft. Mocht dit je aanspreken, kun je een ook intuïtieve heling sessie bij mij boeken. 

In een behandeling pas ik verschillende technieken toe, uiteenlopend van diepe bindweefselmassage tot chakra massage. 

Ieder mens en elk lichaam heeft net andere behoefte, en het mooie vind ik om de technieken die ik beheers in te zetten met mijn intuïtie voor wat past. Zo komen we samen in een afgestemde flow en diepe ontspanning, waardoor het zelf helend vermogen van het lichaam wordt gestimuleerd.

Je bent helemaal welkom bij mij voor de massage die bij jou past. Ik zie er naar uit je te ontmoeten.Boek een massage bij Sabine
Massage Goeroe

Sheila Holness

Sheila gives relaxing massages as well as stronger, deep massage and foot reflexology.
Monday 15:00 - 21:30
Friday 15:00 - 21:30
Saturday 14:30 - 21:00

I have 20 years of experience as a qualified holistic masseur and reflexologist. I started my working life as a nurse. I taught keep fit and movement for 10 years and I am now a didactic teacher of Biodanza, a system of personal development using movement and dance. In between all these I have done many courses in energy healing, massage and reflexology. Exploring all aspects of the human body, physical, mental, emotional and spiritual has always been my passion.

Holistic means whole so I treat you as a whole person, physical, mental and emotions. Each treatment is tailored to you in the moment. My aim is to bring you back into balance with yourself. When we can relax back into our bodies we can tell the difference between what we are feeling and what we are thinking. Our thoughts are often dwelling on the past or worrying about the future. When we can be present in our bodies we can feel what is real.

II use many techniques in my massage including some from shiatsu, stretching, Thai massage and energy work depending on what is needed at the time. I usually combine some deep massage into the really tight areas with relaxing techniques to aid relaxation. I like to finish with a little foot reflexology to reinforce the effect of the massage.

I also offer just a foot reflexology treatment. The whole body is represented on different areas of the feet. When the body is blocked in an area it will form small crystals under the surface of the feet. By gently massaging all over the feet these are broken down and the blockage is released, allowing the body to heal itself. Most people feel very relaxed after a treatment. It has been shown to help: back pain, migraine, infertility, hormonal imbalances, stress and be really good in helping the side effects of cancer treatment.

When you come for a massage, you are giving yourself a break from the pace of life to slow down and relax. My aim is that you feel great and revitalized when you leave.

Boek een massage bij Sheila
Massage Goeroe

Sebastiaan Besseling

Sebas geeft Holistische Massage, Ontspanningsmassage, Stress Release Massage en Zwangerschapsmassage
Invaller


BEL 06 15 13 86 95

Een aantal jaar geleden begon mijn grote transformatie. Van buiten naar binnen. Van denken naar voelen. Ecstatic Dance was voor mij de weg naar mijn lichaam, naar binnen. Steeds meer ontdekte ik hoe beweging mij hielp om een dieper contact met mezelf aan te gaan. Daarnaast volgde ik Yoga lessen. En toen ik me met massage bezig ging houden was het voor mij compleet

Mede geïnspireerd door de grote stap die mijn moeder maakte, ze gaf haar reguliere baan op voor de opzet van haar eigen massage salon, besloot ik de opleiding tot holistisch massage therapeut te volgen.

Mijn werk in de horeca, iets wat ik al erg lang doe, is iets dat steeds minder bij me past. En langzaam maar zeker beweeg ik steeds meer naar mijn droom. Ik blijf mezelf verdiepen in nieuwe technieken op het gebied van massage. Zoals ook Reiki. Iets dat ik gebruik voor mijn eigen spirituele verdieping maar ook tijdens mijn massage behandelingen. Het past perfect in mijn visie over heling en lichaamsbewustwording.

Want een echt goede massage stopt niet bij lekker een beetje ontspanning en het losmaken van de spieren. Een echt goede massage is een reis naar binnen. Naar bewustwording en daar vanuit verandering. Zodat het effect fysiek en mentaal samenbrengt.

Graag nodig ik je uit voor die reis naar binnen. Voor ultieme ontspanning en bewustwording. Holistic Healing is de belofte van Massage Minds en van mij. Heling voor het geheel. Voor Body en Mind.

Boek een massage bij Sebas
Massage Goeroe

Remco Kersting

Remco Kersting geeft Sportmassages, Deep Tissue, Ontspanningsmassage, Voet Reflex en Shiatstu.
Maandag 9:30 - 15:00


BEL 06 428 64 904

In ons hedendaagse leven is men zo bezig met werken en hebben we zoveel maatschappelijke verplichtingen dat we vergeten zijn om te luisteren naar de signalen van ons lichaam.

Door het regelmatig ontvangen van een goede massage herstelt als de communicatie tussen lichaam en geest. Dit zorgt ervoor dat men de lichamelijke signalen weer gaat waarnemen. We zijn ons dan dus sneller bewust als we over onze grenzen heen gaan.

Iedere massage is anders omdat ik deze afstem op uw persoonlijke wensen. Maakt u dus geen zorgen over welke massage er bij u past. Dit stemmen we samen af.

In 2004 heb ik het diploma sportmassage behaald bij Leffelaar Amsterdam.

Om mijn theoretische kennis te vergroten, heb ik de HBO opleiding Medisch Basiskennis gevolgd. Met deze zeer gedegen westerese theoretische vakkennis ben ik mij gaan verdiepen in de antieke Oosterse technieken om deze vervolgens te laten samensmelten in de therapeutische behandelingen zoals mijn klanten die van mij kennen.

Ik heb de cursus Kayotima Shiatsu gevolgd, Deep Tissue Massage en de specialistische Triggerpoint massagebehandeling. De laatst genoten opleiding is de 3 jarige voetreflexopleiding bij Total Health.

U kunt dus verwachten dat ik de verschillende technieken zal toepassen waar nodig en relevant om zo een op maat gesneden behandeling te kunnen aanbieden. Bel me gerust met vragen.

Boek een massage bij Remco

Massage in Massagecentrum Amstelveen
Massagebank in Massagecentrum Amstelveen