Skip to main content
Masseur in Amstelveen


Masseurs Amstelveen


Thai massage Amstelveen


Gratis Parkeren

Boek nu!

5 minuten van het Stadshart. Gratis parkeren voor fietsen en auto's. Auto's parkeren op de blauwe zone van de Mr Troelstralaan nummer 9 t/m 31. Als de blauwe zone vol is kunnen we u bij binnekomst aanmelden met uw kenteken.

Deep Tissue massage in amstelveen

Naast onze specialistie in Thaise Yoga Massage zijn we ook gespecialiseerd in Deep Tissue Massage. Deep Tissue Massage is eigenlijk de gevorderde versie van sportmassage. Deep Tissue Massage werkt diep in de weefsels. Vaak zit de oorzaak van de klachten die klanten ervaren dieper dan direct onder de huid. Het veorderen van de doorbloeding is altijd het belangrijskte doel. Immers kan het lichaam zelf heel veel oplossen mits er sparke is van een gezonde doorbloeding. Wat mensen ervaren als spierknopen zij eigenlijk ophopingen van vuil in het spier en bindweesfel. Slechte doorbloeding dus. Door diep te werken op zowel de klachtpunten als de rest van het lichaam wat direct of indirect in contact staat met de klachtpunten bevorderen we de natuurlijke doorbloeding. Klanten ervaren daarom vaak dat de behandeling nog enkele dagen doorwerkt. De effecten van de massage zijn dan nog voel- en merkbaar. Je ging naar huis met het idee dat de klachten misschien nog niet geheel verdwenen waren maar door de diepe werking van de massage ruimt het lichaam in de dage erna zelf de laatste restjes op. Nog beter is het natuurlijk als je jezelf regelmatig een massage kado doet voordat de klachten zich voordoen.

Thaise Yoga massage in Amstelveen

De meest directe stap van yoga naar massage is de Thaise Yoga Massage. Thaise Yoga Massage is de klassieke Thaise Massage. Deze massage wordt gedaan met lichte kleding aan. We werken met strekkingen en acupressuur. Massage Minds is de eerste die deze vorm van massage aanbied in Amstelveen. De meridianen en energielijnen die behandeld worden in de Thaise Yoga Massage hebben verwantschap met de chinese geneeskunde maar zeker ook met de hedendaagse geneeskunde. Elke enrgiebaan is ook daadwerkelijk terug te vinden in het lichaam in de vorm van myofascial weefsel. De behandeling vind plaats op een grote comfortabele mat op de grond. Dan kunnen we het hele lichaam strekken en rekken en kan de therapeut werken met de druk van het lichaamsgewicht. Dat voelt veel prettiger en natuurlijker dan vanuit kracht. Ook werken we met meerdere lichaamsposities. Meestal beginnen we met de klant op zijn of haar rug. Zeer ontspannen. Daarna de zijlig posities en dan de buikpositie zoals we die kennen uit de reguliere massage. We eindigen vaak in zit positie. Door het gebruik van de verschillende posities kunnen we beter het gehele lichaam behandelen.

Een Massage Reserveren

Een massage reserveren kan op een paar manieren. Je kunt onderstaande knop gebruiken. De 'Boek nu' knop. Jouw reservering is dan meteen gemaakt. Je kunt ons ook bellen. Zelfs rechtstreeks naar de massage therapeut van jouw voorkeur. Ga dan naar de menuknop. ' Massage therapeuten'.

Boek nu!


BEL 06 4011 5064

Een massage reserveren kan op een paar manieren. Je kunt onderstaande knop gebruiken. De 'Boek nu' knop. Jouw reservering is dan meteen gemaakt. Je kunt ons ook bellen. Zelfs rechtstreeks naar de massage therapeut van jouw voorkeur. Ga dan naar de menuknop. ' Kies je therapeut'.

Boek nu!


BEL 06 4011 5064

Holistische massage in Amstelveen

Yoga en Massage hebben veel overeenkomsten. Het contact maken met en terugkomen in het lichaam. Lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Onrust in het hoofd uit zich in lichamelijke ongemakken en andersom. Daarom is Yoga Minds ook Massage Minds begonnen. Een holistische Massage praktijk in Amstelveen. De Massage therapeuten van Massage Minds in Amstelveen werken allemaal vanuit het holistische principe. We zien het lichaam als een geheel. Dat kan soms betekenen dat we veel aandacht besteden aan het masseren van de benen als er ongemak is in de rug. Het liefst behandelen we altijd het hele lichaam. Ook de voeten, handen en het hoofd. Zekere vanuit de Thaise Yoga Massage weten we dat er punten zijn op bijvoorbeeld de voeten die een connectie hebben met hoofdpijn of rugpijn. Maar dat is slechts het tipje van de sluier. Ons lichaam is een prachtig voertuig waarvoor goede zorg gedragen moet worden.

Massage is therapeutisch bij Stress.

Waarom is massage per definitie therapeutisch bij stress? Het menselijk stress systeem is een beschermingsmechanisme en heeft één doel: jou alert maken. Voor korte perioden is dit prima; deze ‘examenstress’ zorgt er voor dat je een aantal uren of dagen achter elkaar zeer alert bent en al je aandacht op je activiteit of taak kunt richten. Je lichaam doet dit door het meeste bloed naar je hart, longen en skeletspieren te sturen. Tijdens een periode waarin je alert bent, werken je immuun- en spijsverteringssysteem nauwelijks; deze herstelsystemen worden actief wanneer je in rust bent (met name wanneer je slaapt). Als deze ‘examenstress’ te lang aanhoudt (je moet bijvoorbeeld te veel ballen tegelijk in de lucht houden in werk- en/of privésfeer) gaat je alertheid over in chaos – zowel mentaal als fysiek. Zeker wanneer je slecht gaat slapen krijg je steeds minder momenten waarop het lichaam kapotte cellen kan vervangen, nieuwe energie uit voeding kan halen en nieuwe afweercellen kan maken. Het kan zijn dat je merkt dat je sneller kribbig of ziek wordt. Gelukkig zijn er, naast slapen, ook andere methoden om de herstelsystemen te activeren. Onder andere het ontvangen van een massage blijkt zeer effectief. Tijdens een massage wordt je automatisch bewust van je lichaam waardoor je aandacht op het hier en nu wordt gericht. Eigenlijk zeg je tegen je brein dat het even mag pauzeren en hierdoor activeer je letterlijk je herstelsystemen. Een massage op gezette tijden geeft een boost aan je herstelsystemen en kan je preventief behoeden tegen stijfheid, pijn en ziekte.

Massage voor Amstelveen.

Bij Massage Minds in Amstelveen is er voor iedereen en elk moment een passende massage. Bel ons gerust voor advies.

massage bed in amstelveen
Mis niets, schrijf je in op onze nieuwsbrief.