Skip to main content
massage therapeuten amstelveen


Massage salon AmstelveenTarieven | Rates

Voor de meeste massages hanteren we de volgende tarieven.  

30 min = 49,- | 45 min = 58,- | 60 min = 73,-| 75 min = 83,- | 90 min = 94,-| 120 min = 125,-

Voor de Tailor Made, Triggerpoint, Ayurvedic en Acupuncture behandelingen hanteren we de volgende tarieven.  

30 min = 50,- | 45 min = 60,- | 60 min = 75,-| 75 min = 85,- | 90 min = 95,-| 120 min = 128, 


Boek nu!

Deep Tissue Massage

Een diepe klachtgerichte massage voor het gehele lichaam. Deze helpt bij stress, nek-, schouder- en rugklachten. Triggerpoint technieken voor het laten smelten van verhardingen (knopen) in de spieren. Maar ook hoofdpijn door spanning in het boven lichaam. Zelfs migraine en RSI-klachten. Sportblessures en klachten door overmatig gebruik van het lichaam door intensief sporten. Deze massage helpt je van deze klachten af door gebruik te maken van deep musculaire technieken gericht op bindweefsel, mobilisatie en triggerpoints.


Boek nu!

Rug, nek en schouder Massage
Stress, te lang achter de computer zitten, een lange reis gehad. het kunnen allemaal oorzaken zijn van een stijve nek en schouders. Deze massage richt zich op het loslaten van de spanningen in rug, nek en schouders. Knopen worden weg gemasseerd en hoofdpijn voorkomen of opgelost. Deze massage kan met kleding aan ontvangen worden of met olie.


Boek nu!

Thaise Deep Tissue massage
Deze vorm van massage combineert klassieke Thaise technieken met Deep Tissue massage. We werken met trigger points, bindweefsel technieken, meridianen, acupressuur punten en diepe strekkingen. Doel van de behandeling is het oplossen van spanningen. We bevorderen de bloedsomloop en laten verhardingen (spierknopen) smelten. De acupressuur punten laten vervelende klachten als hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en schouderpijn oplossen. Maar ook vermoeide benen en slapeloosheid verdwijnen of worden minder. We behandelen ook specifieke klachten als een muisarm of tennisarm.


Boek nu!

Stevige Full Body Massage
Deze massage is ideaal voor het oplossen van stress in het lichaam. Het is een combinatie van een klassieke ontspanningsmassage en diepere musculaire technieken zoals in een Deep Tissue behandeling. Stress door werk, pijn in het lichaam door kantoorwerk en een slechte houding. Of gewoon omdat je van alles net een beetje teveel hebt gedaan. Dan is deze massage het antwoord. Spanningen worden losgelaten en verhardingen spierknopen) lossen op.


Boek nu!

Ontspanningsmassage
Een heerlijke massage om even helemaal los te laten. De spanningen van stress, een lange reis of een intensieve workout lossen op met deze massage. Maar ook bij herstel van ziekte of burnout een heeft deze behandeling een helend effect. In deze massage werken we vooral zacht en ontspannend. Met heerlijke warme olie en naar wens een warme massagetafel om helemaal zacht te worden. .


Boek nu!

Klassieke Zweedse Massage
Deze klassieke massage wordt uitgevoerd met massage-olie op de blote huid. De strijkende bewegingen over de huid en lichte knedingen van de spieren stimuleren de bloedsomloop, brengen diepe ontspanning en helpen bij de afvoer van afvalstoffen. Het zachte ritme van de massage kalmeert het zenuwstelsel en laat stress verdwijnen als sneeuw voor de zon.


Boek nu!

Voetreflex Massage
Deze massagevorm heeft het beste van twee werelden, Een eeuwenoude wijsheid van het verre oosten gecombineerd met moderne westerse inzichten. De voeten weerspiegelen het lichaam en door middel van het beïnvloeden van de reflexpunten op de voeten wordt de desbetreffende orgaan/spier positief beïnvloed. Als resultaat van een goede voetreflexmassage kan je je in eerste instantie vermoeid gaan voelen. Het effect is dat het lichaam de ‘spanning’ gaat verwerken en vanzelf energieker en vitaler gaat voelen. Het zelfreinigend vermogen van het lichaam wordt positief beïnvloedt.


Boek nu!

Sportmassage
Deze massage wordt gebruikt door fysiotherapeuten en sport therapeuten. De sportmassage is bedoeld om de sportprestaties te verbeteren door middel van de stimulatie van de spieren en de weefsels. Als herstel na een zware training of wedstrijd en voor het opsporen en behandelen van klachten door blessures of overstimulatie.


Boek nu!

Stress Release massage ( Reiki en ontspanningsmassage )
Tijdens deze ultieme ontspanningsmassage wordt er gewerkt met Reiki. Reiki is een techniek die is ontwikkeld door de Japanse Boeddhistische monnik Dr. Mikao Usui. Reiki is een universele levensenergie die gebruikt wordt voor het herstellen van de balans in lichaam en geest. Een balans die nodig is voor fysiek herstel en een algehele betere lichamelijke en geestelijke gezondheid. Dit resulteert in een groter levensgeluk. De ontvanger ervaart meestal al na enkele minuten een behaaglijke rust en ontspanning. De combinatie van klassieke ontspanningsmassage en Reiki is een krachtig tool voor het loslaten van stress en spanningen.


Boek nu!

Tailor Made Massage

Een klachtgerichte, holistische en preventieve massage- en fysiotherapie. Deze behandelmethode overstijgt de reguliere fysiotherapie doordat er unieke cross-over technieken worden gebruikt uit verschillende massagestijlen en de fysiotherapie. Therapeut Erik N. Stout is fysiotherapeut en bodyworker pur sang met een brede kennis van anatomie en fysiologie. Door verder te vragen en te kijken kan worden gewerkt aan dieperliggende oorzaak van de klacht en deze verlichten en vaak zelfs geheel verhelpen. Denk bijvoorbeeld aan lage rugklachten, schouder- en nek klachten, tennis- of muisarm, heup, knie of enkelproblematiek, maar ook aan lichamelijke klachten als gevolg van te veel stress.


Boek nu!

Thaise Yoga Massage | zonder olie
Er zijn nogal wat verschillende soorten Thaise Massage. Deze vorm Thai Yoga Massage die we bieden bij Massage Minds in Amstelveen wordt ook wel de ‘Ancient Technique’ genoemd. Deze techniek komt oorspronkelijk uit India en is samen met de Boeddha en zijn Doctor Shivago naar Siam gebracht. Het toenmalige Thailand. Vandaar ook de connectie met Yoga en Ayurveda. De techniek werkt met strekkingen van het lichaam zoals we deze ook kennen en uit de Yoga en het bevorderen van de bloedsomloop (energiestroom). Doormiddel van acupressuur. Op deze manier worden blokkades opgeheven en kan het lichaam zichzelf genezen. De massage wordt gedaan met kleding aan. Lichte en makkelijk zittendende, liefst katoenen kleding. De effecten zijn o.a.: flexibiliteit, vitaliteit, stress reductie, betere nachtrust en veerkrachtiger.


Boek nu!

Holistische Massage
"Holos"" betekent “geheel". Een holistische massage is een volledige lichaamsmassage, met een subtiele energie uitwisseling. Naast de lichamelijke aanraking kun je ook emoties en gedachtes bewuster gaan ervaren. Een bewuste aanraking zonder oordeel heeft een positief effect op de doorstroming in je lichaam. Het geeft inzicht in de heelheid van je fysieke, emotionele, geestelijke en spirituele lichaam. Het nodigt uit om te luisteren naar wat het lichaam je te vertellen heeft en om te voelen wat de gesteldheid ervan is. Je lichaam voelen en ernaar luisteren is enorm belangrijk, het kan je veel inzichten geven over jezelf. Omdat we in onze maatschappij vaak weinig contact met ons lijf hebben zijn we ons niet bewust van spanningen, tot het lichaam steeds sterkere signalen gaat uitzenden door bijvoorbeeld pijn, stress of slapeloosheid. De rustgevende aanwezigheid en aandachtige aanraking zorgen ervoor dat je in staat wordt gesteld om onnodige spanningen te voelen en los te laten. De directe ervaring hiervan en overgave hieraan zijn het beginpunt van een reis. Tijdens deze reis worden steeds diepere lagen van zijn en voelen ontdekt. Na de massage stroomt de energie weer vrij door je lichaam en voel je je heerlijk ontspannen, de eenheidservaring geeft je een gevoel van emotioneel welbevinden.


Boek nu!

Zwangerschapsmassage
Studies wijzen uit dat massage therapie die tijdens de zwangerschap wordt uitgevoerd, de angst kan verminderen,symptomen van depressie kan verminderen,spier en gewrichtspijn kan verlichten en de uitkomsten van de bevalling en de gezondheidszorg van de pasgeboren baby kan verbeteren. Het doel van de massage is om de spierspanning te ontspannen en te verbeteren lymfatische en bloedcirculatie lichte druk uitgeoefend op de spiergroepen van het lichaam. De massage is aanbevolen tijdens de zwangerschap omdat het veel voorkomende ongemakken oplost in hormoonhuishouding.


Boek nu!

Ayurvedic Marma Massage
A Marma, is a vital energy point located in the body, infused with life force (prana). They may relate to the modern concept of "trigger points" They represent the doorway between the physical body, mind and soul. For this reason they are usually used in therapy for chronic or more severe conditions, relieving pain, tensions, detoxifying the body, pacifying, calming mind and emotions and strengthening the whole system.


Boek nu!

Abhyanga Marma and Chinese Acupuncture Treatment
This is a treatment that combines these three different techniques and systems, to promote balance and healing. Needles can reach where the touch cannot, and touch can in certain situations be more effective in removing muscles or joint blockages. Using this unique combination will promote the life energy to flow in harmony within the whole body (physical, mental, emotional), helping in the most diverse issues: from simple stress, neck, back pain, muscle tension, sleeping problems to fibromyalgia, COPD, asthma, kidneys insufficiency and much more.


Boek nu!


Alle Massages bij Massage Minds zijn erop gericht een algeheel gevoel van welzijn te verwezenlijken. Enkele belangrijke punten van waarde zijn: 

  • Soepelere spieren en gewrichten
  • Stimulering werking organen
  • Verheldering geest
  • Flexibeler in beweging en denken
  • Activatie van het lymfesysteem
  • Betere nachtrust
  • Vermindering van de effecten van stress
  • Ondersteuning eliminatie afvalstoffen
  • Verscherping lichaamsbewustzijn
  • Balans in energie niveaus

Boek nu!
massage in amstelveen

Mis niets en schrijf je in op onze nieuwsbrief