Skip to main content
massage therapeuten amstelveen


Massage salon AmstelveenTarieven

Voor al onze massages hanteren we de volgende tarieven.  

30 min = 50,- | 45 min = 60,- | 60 min = 75,-| 75 min = 86,- | 90 min = 98,-| 120 min = 130,-


De Signature

 

Weet je niet welke massage geschikt is voor jou? Kies dan de Signature. 

De ultieme massage, afgestemd op jouw lichaam in dit moment. Afhankelijk van de technieken van de therapeut wordt er een mix van stijlen gecombineerd om een massage perfect op maat te maken. Van zeer ontspannen tot deep tissue en Triggerpoint technieken. En zelfs het gebruik van drukpunten (acupressuur punten) en diepe strekkingen. Onze massages worden altijd gegeven vanuit een holistisch oogpunt.

The Relax

 

Ben je toe aan ontspanning? Kies dan de Relax.  

Kom volledig tot rust, laat spanningen los en ervaar nieuwe energie. De ultieme ontspanningsmassage op maat gemaakt naar uw wensen. In deze massage is de aandacht erop gericht om enerzijds via zachte aanraking het lichaam te laten ontspannen en anderzijds wat steviger te werken op stress punten in het lichaam zodat deze oplossen en de energie weer vrij kan stromen. Het lichaam is de weg weg van het denken. Daarom moeten we ons weer lekker voelen in dat lichaam zodat we daar graag verblijven. Ook gebruiken enkele therapeuten Reiki. Onze massages worden altijd gegeven vanuit een holistisch oogpunt.

The Energize

 

Kun je wel wat extra energie gebruiken? Kies dan de Energize. 

Een helende en kracht&energie gevende massage voor het herstel van lichaam en geest. Deze massage is verwant met sportmassage, echter werkt deze massage dieper in de weefsels. Niet zo intens als tijdens een deep tissue massage maar steviger dan bij de reguliere holistische massage of ontspanningsmassage. De behandeling is gericht op het herstel van de spieren en weefsels na of voor intensief sporten of bij sportblessures en het oplossen van ongemakken ontstaan door kantoorwerk zoals lang zitten en stress. De spieren weer lekker los, meer bewegingsvrijheid en het loslaten van stress in het lichaam. Onze massages worden altijd gegeven vanuit een holistisch oogpunt.

The Fix

 

Heb je pijn of een beperking in de bewegingsvrijheid? Kies dan de Fix. 

Een diepe klacht gerichte massage voor het gehele lichaam. Helpt bij stress, nek-, schouder- en rugklachten. Een muisarm. Hoofdpijn door spanning in het boven lichaam. Zelfs migraine en RSI-klachten. Sportblessures en klachten door overmatig gebruik van het lichaam door intensief sporten. Deze massage helpt je van deze klachten af door gebruik te maken van deep musculaire en fascia technieken gericht op spieren, bindweefsel, mobilisatie en triggerpoints. We combineren dus ook diepe weefsel technieken met Triggerpoint technieken en het los maken van verklevingen in de fascia. Onze massages worden altijd gegeven vanuit een holistisch oogpunt.

The Thai

 

Voor meer energie en het oplossen van pijnklachten. 

Deze vorm van massage combineert klassieke Thaise technieken met Deep Tissue massage. Er wordt gewerkt met trigger points, bindweefsel technieken, meridianen, acupressuur en diepe strekkingen. Doel van de behandeling is het oplossen van spanningen. De bloedsomloop wordt bevorderd en verhardingen (spierknopen) smelten. De acupressuur punten laten vervelende klachten als hoofdpijn, rugpijn, nekpijn en schouderpijn oplossen. Maar ook vermoeide benen en slapeloosheid verdwijnen of worden minder. Er worden ook specifieke klachten als een muisarm of tennisarm behandeld. Onze massages worden altijd gegeven vanuit een holistisch oogpunt.

THE AYURVEDIC & ACUPUNCTURE

 

Abhyanga Marma and Chinese Acupuncture Treatment 

This is a treatment that combines these three different techniques and systems, to promote balance and healing. Needles can reach where the touch cannot, and touch can in certain situations be more effective in removing muscles or joint blockages. Using this unique combination will promote the life energy to flow in harmony within the whole body (physical, mental, emotional), helping in the most diverse issues: from simple stress, neck, back pain, muscle tension, sleeping problems to fibromyalgia, COPD, asthma, kidneys insufficiency and much more.

The Chi Nei Tsang

 

De buik als het centrum van lichaam 

Chi Nei Tsang is een klassieke vorm van een ontgiftende en energie stimulerende buikmassage. De techniek combineert Chinese en Thaise massage- en meditatietechnieken, waardoor het absoluut anders is dan alle andere helende behandelingen. Chi, de levenskracht-energie, beweegt door de interne kanalen; het zenuwstelsel, de bloedvaten en de lymfeklieren van het lichaam. Deze systemen kruisen elkaar en concentreren zich in het buikgebied waar het
enterisch zenuwstelsel zich bevind. Dit enterisch zenuwstelsel kan deze systemen beïnvloeden. Zorgen en spanningen van de dag, de maand of het jaar concentreren zich in het buikgebied en kunnen daar vast komen te zitten. Deze verstoringen kunnen fysieke knopen van de zenuwen, bloedvaten en lymfeklieren veroorzaken. Het resultaat is de geleidelijke obstructie van de energiecirculatie. Dit kan leiden tot een aantal ziekten waaronder, maar niet beperkt tot, maagpijn, constipatie, een opgeblazen gevoel, slapeloosheid, slechte huidkwaliteit en een onvermogen om gewicht te verliezen

THE BACK, NECK AND SHOULDER

 

Heb je last van spanningen in je nek, schouders of rug? Kies dan the back, neck and shoulder massage. 

Wakker worden met een stijve nek en of hoofdpijn? Een vermoeide en zere onderrug, stijve schouders, klachten die we allemaal wel eens ervaren. Gelukkig ben je er met dee behandeling snel vanaf. Middels het combineren van acupressuur, triggerpoints, deep musculaire technieken en het behandelen van fascia zorgen we dat de bloedsomloop weer kan stromen zoals het hoort en lossen pijnpunten op.

The Mommy

 

Zwangerschapsmassage en massage voor nieuwe moeders. 

Studies wijzen uit dat massage therapie die tijdens de zwangerschap wordt uitgevoerd, de angst kan verminderen, symptomen van depressie kan verminderen, spier en gewrichtspijn kan verlichten en de uitkomsten van de bevalling en de gezondheidszorg van de pasgeboren baby kan verbeteren. Het doel van de massage is om de spierspanning te ontspannen en te verbeteren lymfatische en bloedcirculatie lichte druk uitgeoefend op de spiergroepen van het lichaam. De massage is aanbevolen tijdens de zwangerschap omdat het veel voorkomende ongemakken oplost in hormoonhuishouding

THE FOOT REFLEXOLOGY & RELAX

 

De voeten af afspiegeling van het lichaam.

Deze massagevorm heeft het beste van twee werelden, Een eeuwenoude wijsheid van het verre oosten gecombineerd met moderne westerse inzichten. De voeten weerspiegelen het lichaam en door middel van het beïnvloeden van de reflexpunten op de voeten wordt de desbetreffende orgaan/spier positief beïnvloed. Als resultaat van een goede voetreflexmassage kan je je in eerste instantie vermoeid gaan voelen. Het effect is dat het lichaam de ‘spanning’ gaat verwerken en vanzelf energieker en vitaler gaat voelen. Het zelfreinigend vermogen van het lichaam wordt positief beïnvloedt.

Alle Massages bij Massage Minds zijn erop gericht een algeheel gevoel van welzijn te verwezenlijken. Enkele belangrijke punten van waarde zijn: 

  • Soepelere spieren en gewrichten
  • Stimulering werking organen
  • Verheldering geest
  • Flexibeler in beweging en denken
  • Activatie van het lymfesysteem
  • Betere nachtrust
  • Vermindering van de effecten van stress
  • Ondersteuning eliminatie afvalstoffen
  • Verscherping lichaamsbewustzijn
  • Balans in energie niveaus

Boek nu!
massage in amstelveen
Mis niets, schrijf je in op onze nieuwsbrief.